Main | Информация за сайта | Registration | Login | RSS

» smilevarna.ucoz.com е киберсписание на рок тематика, но не само. В него ще намерите информация за почти всичко от света на музиката. Фокусът на онлайн изданието пада преди всичко върху пропагандиране ценностите на световната музикална култура и спомагане за формирането на българска такава във Варна чрез информационно обогатяване на неговите читатели.

» Целта, която сме си поставили е да Ви предлагаме ексклузивни новини от музикалния живот в гр. Варна с предимно авторски текст, както и много статии в набор от различни рубрики, където особено държим на образователния и развлекателния елемент. Ето кратко представяне на рубриките от съдържанието на сайта:

· [Групи и клубове] - в общия случай тук разглеждаме в детайли конкретни групи и клубове в град Варна и областа - нови и стари. Ще откриете също подробна информация за всяка представена.

· [Новини] - името на тази рубрика недвусмислено подсказва нейното съдържание. В нея ще Ви запознаваме с предстоящите концерти, фестивали в град Варна и областа, както клубни , така и по-мащабни.

· [Статии] - може би най-ценната ни рубрика. Статиите в нея са посветени на теми, засягащи най-вече рок живота в град Варна, но въобще не само.  В тази рубрика се опитваме да помагаме на новите , и не така запознати с родната и световна сцена да се запознаят с нея.

· [Фото Варна] - както се подразбира това е кътчето в сайта, отделено за Вашите снимки, свързани с родната сцена, подредени по категории и публикувани без нуждата от излишни регистрации. Всяка една седмица най-разглежданата снимка става „снимка на седмицата" за следващата. Това е шансът Ви да се видите на началната ни страница.

· [Музика] - рубрика в която ще можете да си изтеглите или добавите музика, видео и т.н. на любими ваши групи или такива които ви е интересно да чуете или видите. В тази рубрика могат да добавят музика или клипове само членове на групи, които са добавени като такива в сайта!

· [Жицааа] - трибуна за гласа на читателя. Правилно! Тук с Вашите предложения и гласове ще можете директно да влияете върху бъдещото съдържание на киберсписанието.

» Освен рубриките и новините, в сайта съществуват също разделите Форум и Връзка. 

· [Форум] - форум за музикантите, феновете и клубовете и място за среща между музиканти и фенове. В този форум всяка група или клуб в град Варна ще може да си прави личен форум, до който може да ограничава достъпа за писане на други освен феновете и приятелите си!

· [Връзка] - от тук ще можете да се свържите с нас, като попълните формата за връзка.

· [Клубна програма] - тук ще намерите програмите на клубовете в град Варна.

· [Концерти Варна] - тук ще намерите информация за предстоящи концерти в град Варна.

· [Концерти цялата страна] - тук ще има информация за предстоящи концерти в цялата страна.

» Ако всичко дотук не Ви е достатъчно сме приготвили и възможността да станете съавтори на smilevarna.ucoz.com. Научете повече за нея оттук.

» Пожелавам Ви приятни мигове с smilevarna.ucoz.com - киберсписание за музиката във Варна и България.


п.с. Името на сайта е малко подвеждащо, но всичко започна с идеята да се направи сайт на един клуб във Варна, но прерастна в нещо, според нас, доста по ценно и важно! Надяваме се да го оцените и спомогнете за развитието му!


>> Контакт за реклама в сайта:

е-маил: varna_music@abv.bg

тел.: 0893 564 100

Вторник, 2020-02-18, 11:14 PM
Welcome Guest
Търси
Календар
«  Февруари 2020  »
НедпВтСрЧетПетСъб
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
Последни новини
Оценка на сайта
Оцени сайта
Total of answers: 121

Дай своя глас за сайта

BGtop Топ класация МегаРейтинг
Партньори
Статистика

На линия: 1
Любопитни 1
Фенове 0Copyright Jako © 2020

Free web hostinguCoz